Jaarverslag 2018 – Bibliotheek Midden-Brabant

Voor Bibliotheek Midden-Brabant schreef ik twintig verhalen over mooie, inspirerende en representatieve praktijkvoorbeelden van hun dienstverlening. Ik publiceerde de verhalen op de daarvoor bestemde website en ik deelde ze voor hen via de social media van Bibliotheek Midden – Brabant.

Goed om te weten: ook voor het redigeren of (her)schrijven van een jaarverslag kun je bij me terecht. Neem contact met me op voor meer informatie.

*

Iris heeft ons geweldig ‘ontzorgd’ in een drukke periode! Ze schreef voor ons meer dan 20 artikelen waarin steeds een ander project werd belicht (zie www.bibliotheeknieuwestijl.nl/2018inbeeld). Na de briefing had ze eigenlijk direct de gevraagde toon te pakken, en voelde haarscherp aan waar ze inhoudelijk de nadruk moest leggen. Daarnaast bleek ze enorm strak te kunnen plannen, waardoor we een heleboel interviews tegelijk bij haar uit konden zetten, en kregen we tussendoor steeds lekker duidelijke updates over de voortgang. Voor ons was het dan ook een gedroomde samenwerking

Birgit van der Wiel – content marketeer Bibliotheek Midden-Brabant

*

Een selectie van de mooiste verhalen lees je hieronder:

Walk & Talk: “Het geeft weer vertrouwen in de toekomst.”

Coderdojo: door het zelf uit te zoeken, leer je het meest

Rouwcafé maakt verlies en verdriet bespreekbaar

Boekstart coach: GGD en bibliotheek spreken elkaars taal

Ruimte om te leren bij klik & tik in Goirle